Duikteam Thamen | Website

Thamen Website

Het is al weer even terug dat de vernieuwde Duikteam Thamen website de lucht in ging. Inmiddels zijn ook Walter en Bert toegetreden tot site beheerders. Zodat ook deze stukjes kunnen plaatsen en foto`s kunnen oploaden. Een paar moeilijke uitdagingen, Walter is er mee bezig, het iets donkerder maken van de achtergrond kleur en de header veranderen in een wat meer duik gerelateerd plaatje, of misschien wel een Thamen plaatje.

Helemaal boven in de site vind je nog een balkje met algemene Thamen info, downloads, foto`s, contact formulier en wie zit waar in het bestuur en of commissie.

Links vind je de evenementen agenda, deze is vrij lang maar dat is dan weer handig voor de lange termijn planning.
Ook links de recentste berichtenen, archief, categorieën, allemaal daar om het zoeken naar een bepaad onderwerp te vergemakkelijken, zoek bv op: Zwembad, buitenduik, of liveaboard. klik erop en alle stukjes binnen de Thamen site die daar betrekking op hebben zie je. Links onder 2 banners,  bekroonde documentaires, het zien zeker waard, Voorstukjes (trailers) vind je er, voor de films zal je even verder moeten kijken. Zie ook de laatste Onderwatersport.

Rechts vind je de RSS feeds, RSS =really simple syndication (eenvoudige gelijktijdige publicatie) een aantal nieuws items plus duikgerelateerd nieuws. Nieuw bij ons de feed van Earth Illustrated (Andre Crone), met div publicaties uit verschillende duikmagazines en verslagen welke het papieren magazine niet hebben gehaald. Alsmede een NOB Nieuws feed. Voordeel van deze is dat ze automatisch een update krijgen. Ook rechts vind je allemaal links div. duik magazines, winkels, onderwater foto items etc, etc. Elke maand een nieuwe link naar een andere duikvereniging uit de buurt. Klik er op en je zit op de desbetreffende site.

Onder elk stukje vind je een lijn met de publicatie datum, categorie, opmerkingen of comments. Het hoeft natuurlijk niet maar geef gerust even een opmerking of tip. Bij invoeren moet je je e-mail opgeven. Uiteraard komt deze niet op de site en ik wist je e-mail adres toch al. Geef dus gerust een reply als is het maar voor een mooie foto. Zo gaat de site een beetje leven. 

grt Edwin

2 Comments

Comments are closed.