Duiken is niet moeilijk en een prachtige sport voor jong en oud. Misschien heb je wel eens gedacht aan een duikopleiding. Waarom kom je niet een keer proefduiken bij Duikteam Thamen in Aalsmeer?

Proefduik onder leiding van een ervaren instructeur

Speciaal voor geïnteresseerden organiseert Duikteam Thamen jaarlijks diverse proefduiken in Zwembad de Waterlelie. Nodig vooral ook vrienden en familie uit om bij jouw proefduik aanwezig te zijn of het samen te beleven. In overleg plannen we het moment van de proefduik in het zwembad. Dit kan op een donderdagavond; dat is onze trainingsavond en dan hebben wij het grote bad beschikbaar.

Kom een keer kennis maken met deze fantastische sport onder leiding van een ervaren instructeur. Aanmelden graag via de contactpagina of via info@thamen-diving.nl. Zonder verplichtingen en zonder kosten.

Lid worden van een actieve en gezellige duikvereniging

Als je besluit om verder te gaan met de duiksport kun je als lid van de vereniging veel verschillende duikspecialisaties volgen en dat letterlijk verdieping zover als je wilt. Onder leiding van enthousiaste vrijwilligers wordt je op jouw tempo voorbereid voor duiken met perslucht. Na het succesvol afronden van de duikopleiding ontvang je jouw eigen duikbrevet. Daarmee kun je overal ter wereld uitgebreid de onderwater-wereld verkennen!

Volg een duikopleiding bij Duikteam Thamen in Aalsmeer. Aanmelden graag via de contactpagina of via info@thamen-diving.nl

Duikteam Thamen in het kort
– Actief sinds 01-10-1975
– Vaste trainingsavond: iedere donderdagavond van 21:30-22:30 uur (niet in juli/augustus)
– Locatie: Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer
– Contributie per maand: EUR 21,00
– Aangesloten bij de NOB (Nederlandse Onderwatersport Bond)