Buitenduik | Vinkeveen

Oudejaarsduik 31-12-2013

Oudejaarsduik 2013
Met deze aangename temperatuur is de oudejaarsduik goed te doen, uiteindelijk gaan er 13 Thamenduikers plus twee gasten te water. Twee stuks van het “zwakke geslacht” gaan met het natte pak…, de rest duikt droog….behalve Evert, die was even vergeten. Geheel volgens verwachting is het zicht uitstekend en er is nog snoek en snoekbaars te zien. Ook kijken wij nog even bij de bus en twee passagiers moeten een beetje om ons lachen.
Voor de boven-water-support zijn er flink wat leden komen kijken. Na afloop blijkt de volledige voorraad oliebollen, appelflappen en chocolademelk helemaal op. Prima geregeld door de evenementencommissie! Klein puntje van kritiek was dat er geen verlengsnoer was voor de meegenomen schemerlamp.

3 Comments

 1. Prima evenement, perfect getimed pas bij het naar huis rijden gaat het regenen! Weer een boom bij het bord gezet. Het lijkt op een behoorlijk bos aldaar. Ik reken op drie a vier snoeken die zomer 2014 daar hun plekje vinden in het snoeken-bos. Temeer omdat ze dan niet op de grond liggen gaat dit mooie foto momenten opleveren.

  Fijne oudjaars duik, evenementen commissie bedankt!
  Oh ja ik heb er 67 dit jaar.

  Allen een hele fijne jaarwisseling toegewenst.

 2. was weer top geregeld allemaal vandaag , met dank aan de evenementen commissie.
  volgen jaar zal ik de aggregaat meenemen om stroom te leveren aan de schemerlamp ,om het laatste stukje kritiek tegen te gaan,,Haha(-:
  ik heb ook even gekeken en kom aan de 76 duiken.

 3. Ik had een verlengsnoer bij me, maar niemand was bereid om het even uit te lopen naar het stopcontact in de hal ( Amstelhoek )

Comments are closed.