Duikteam Thamen | Opleiding

Open dag Duikteam Thamen 25 maart 2010

Duiken? Eens proberen, in een zwembad. Onderbegeleiding van een instructeur. Het kan:  Aanstaande  donderdag 25 Maart in Zwembad de Waterlelie Dreef 7 te Aalsmeer.  vanaf  20.30. Bent u welkom! ps denk aan zwemkleding en een handdoek. Onder de 16? Goedkeuring ouders nodig! Of nog beter, laat ze het ook eens proberen.

Uit de krant:
Aalsmeer. Het ijs is nog maar net uit de sloten, maar toch wordt het weer zomer en als je nou van plan was om dit jaar een nieuwe uitdaging op te pikken, dan kan je je oriënteren bij Duikteam Thamen in Aalsmeer. Zoals al eens eerder met succes vertoond houden wij op 25 maart om half negen ’s avonds weer een Open Avond in het zwembad de Waterlelie aan de Dreef in Aalsmeer.
Nog steeds niet iedereen weet dat er ook in Nederland vreselijk veel mogelijkheden zijn om deze sport te beoefenen. Ook niet iedere Aalsmeerder (of uit de regio) weet dat we als vereniging de volledige opleidingen voor bijna alle officiële brevetten kunnen verzorgen. Tijdens de Open Avond vertellen we daarom eerst iets over de duiksport en leveren we met foto en video het bewijs. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om in het zwembad met een voorproefje kennis te maken. In dat geval: zwembroek en handdoek mee!
Dus: ben je tussen de “16 en 60” jaar oud en heb je altijd al eens willen duiken? Kom dan kennis maken. Voor de opleidingen voor deze zomer zijn er nog een (beperkt) aantal mogelijkheden. Of, je hebt al een brevet, maar in je uppie komt het er niet zo van: Kom langs, want als vereniging organiseren we zeer regelmatig verenigingsduiken in Nederland.
Anders: voor meer informatie M. Eveleens telefoon:0297-347112

Klik eens rond op de Thamen site zowel in Nederland als ver erbuiten is Thamen (duik) actief.