Berichten archief

Categorieën

Duikteam Thamen

Ruimte voor uw advertentie!

Thamen Fotogalerij

img_1764 Canon OLYMPUS Harry Poelslak peter2-1600x1200 Sealife Evert Nieuwjaars Receptie OLYMPUS Walter OLYMPUS DIGITAL CAMERA Sealife Evert OLYMPUS E-pl5 Edwin OLYMPUS E-pl5 Edwin OLYMPUS E-pl5 Edwin OLYMPUS E-pl5 Edwin OLYMPUS Walter Canon Edwin OLYMPUS Walter whale-shark-philippijnen-800x600

Open avond 28-09-2017


Ondanks een wat matige belangstelling voor de open avond zijn er enkele serieuze gegadigden voor een duikopleiding samen met een instructeur te water gegaan. De cursus start medio oktober en inschrijven voor deze opleiding is nog mogelijk. Het foto- en videomateriaal van deze avond is van Kick Spaargaren. Het organiseren en uitvoeren van een open avond vergt een behoorlijke inzet van (veel) duikmateriaal en vrijwilligers, iedereen die daarvoor een bijdrage heeft geleverd; hartelijk dank.

openavond
Donderdag 28 september is er gelegenheid om kennis te maken met de duiksport, zowel nat als droog. Voor iedereen die het droog wil houden is er informatie en uitleg beschikbaar en kom vooral mee het zwembad in om te kijken hoe het er aan toe gaat. Nog beter is het om zelf eens een introductieduik te maken in het zwembad. Neem zwemkleding en eventueel snorkelspullen mee en zorg dat je om 21:00 uur in zwembad De Waterlelie bent (restaurant). Na een korte uitleg kan je samen met een instructeur het zwembad in voor een echte duik.
Graag vooraf aanmelden via het contactformulier op de website of via info@thamen-diving.nl