|

Duiknacht van Thamen #38

Eindelijk, na twee jaar ellende was er weer een echte duiknacht cq spelletjesavond mogelijk. Als de surrogaatversie (pubquiz) van vorig jaar even terzijde wordt gelegd, was dit editie 38. Waarschijnlijk heeft de jury om de (te) ervaren rakkers buitenspel te zetten, diverse spelletjes overboord gegooid. Deze keer geen 8-jes, moeren draaien of ander gepiel onderwater waar je altijd tijd te kort hebt.
Opvallend bij deze editie was de aanpassing van de speelduur per element, niet de sinds jaar-en-dag toegepaste 3 minuten maar 4(!) minuten, 33% meer dus, dat was bij sommige spelletjes flink doorbijten.
De nieuwe onderdelen bekertje zwemmen en emmertjes stapelen zijn een zeer welkome aanvulling/afwisseling. Ondanks deze dappere pogingen om het top-3 podium wat meer toegankelijk te maken was het resultaat toch weer drie “old school” witmannen die er met de hoofdprijs vandoor gingen, Evert, Marc en Kevin; van harte gefeliciteerd!
De evenementencommissie is het in ieder geval niet verleerd, prima georganiseerd, en met de nodige dank aan de vrijwilligers/juryleden die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.
Het fotomateriaal is van onder- en bovenwaterfotograaf Daan.