Buitenduik | Spiegelplas

Blijkpolderplas 25-05-2014

Canon Walter
Bij nagenoeg ideale omstandigheden kunnen wij zes leden feliciteren met het behaalde duikbrevet. Het water is (in ieder geval voor ons) extreem helder, 20 meter zicht zit er zeker wel in. De lampen van enkele andere buddyparen zijn van nog wel verder weg goed te zien. Gerard vind het vreemd dat hij zo moeilijk onder komt, ietsje later wordt dat duidelijk, het loodjarretelgordeltje ligt nog in de auto… Bert weet nu dat de go-pro variant eerst boven water aangezet moet worden, nu dus even geen beeld. Beetje jammer dat er niet wat meer vis zit, een enkele snoek en een modderkruipertje maar totaal geen klein spul.
Arie, Marcel, Kevin, Jeroen, Esther en Paul van harte gefeliciteerd en nu maar aan de slag met het 2*/Advanced Open Water brevet. Een uiterst verzorgde catering van Monica en Elly de cursisten na afloop zorgt er voor dat sommige leden iets meer op een borrelnootje zijn gaan lijken.

3 Comments

 1. 6 nieuwe duikers! Gefeliciteerd.
  Jammer dat Wout verhinderd was.
  Maar hij volgt zeker snel.
  En de extra catering was erg prettig, waarvoor dank.

 2. Gefeliciteerd nieuwe 1* en geniet er nu maar van dat je zelfstandig mooie duiken mag gaan maken. Alle 1* bedankt voor de heerlijke hapjes die niet door Elly en mij, maar door jullie verzorgd zijn, de bubbels waren wel afkomstig van de vereniging.

 3. bijzonder leuk van de 1* om de opleiding op deze wijze af te sluiten
  super gezellig
  als we zo door gaan ben ik aan een nieuw pak toe.

Comments are closed.