Oudejaarsduik

31 dec en 3 jan

Je zou bijna denken; Weten die gasten nou niet eens iets nieuws te bedenken. Echter evenementen welke zich laten bezoeken door zulke grote getallen van leden en aanhang, daar moet je waarschijnlijk niks aan veranderen. De Oudjaarsduik kende een zeer ruime opkomst ondanks zeer koud, guur weer. Helaas waren mijn winterhandschoenen nog in de duikwinkel en duiken met de zomer handschoenen, het hield toch echt na 20 minuten op. Gerard verloor een lamp, en weer andere tikte zowaar hun diepste duik af om nog wat vissen tegen te komen op 30 meter diepte.
Na afloop bleek dat je met moeite 30 min in het water blijft, echter onder het genot van chocomelk, rum, oliebollen, slagroom en gezellig samen zijn tikken we nog twee en een half uur aan de waterkant af.

Op 3 jan is er de nieuwjaars receptie, na een zeerkorte speech van de voorzitter, is het ook hier met een hapje en een drankje zeer fijn. vele denken vooruit aan Bali, misschien wel dat nieuwe droogpak of een nieuwe onderwater camera.
De nieuwe Thamen site mag er zeker zijn. Nog wat aankleden, nog wat verhalen op halen, waardoor ik en straks nog enkele de site up to date kunnen houden. Veel dank voor de opzet hiervan gaat uit naar Alber.

3 Comments

  1. Nou ,dat heeft Alber zeker mooi gemaakt de nieuwe site.
    Misschien een idee om hem een keer op de trainings avond uit te nodigen voor een borrel en een hapje!!
    Dat heeft hij wel verdiend.

  2. Jeetje, ik moest het even opzoeken, maar ik zie daar gewoon mijn aller eerste duikbuddy zitten (nu erelid) het was op 11 mei 1980 dat kleine Edje te water ging in Maarseveen. Voor de eerste van maar liefst 3 duiken die dat jaar nodig waren voor het eerste duik brevet. De volgende was toen op 15-08-80 in de Sloterplas en er volgde er nog een op 14-09-1980 te Hoofddorp. Drie duiken in 1 jaar, helaas. Gelukkig is daar wel veranderingn in gekomen. Op zijn minst een duik jaar van negen duiken. in 1993 ten tijde van het drie (vier) stersbrevet. Training, training, training zonder dat er ook maar 1 duik in het buiten land wordt gemaakt 129 duiken. met alleen al in de maand mei al 30 duiken, elke dag in Ouderkerkse plas trainen 20m op en neer. Gelukkig was het resultaat er ook naar. Achter af? Misschien wel gevaarlijk!

Comments are closed.